FAQ

Hvordan betaler jeg?

Etter bildene er ferdig redigert, vil de lastes opp i samme program du valgte bilder tidligere. Deretter sendes en faktura. Disse bildene er passordbeskyttet, og passord vil sendes når faktura er betalt, men du kan se bildene på forhånd. 

Hva bør jeg ha på meg?

Det som gjør deg komfortabel! :) Utenom det, anbefaler jeg at man tenker litt over hvilke farger man tar på, både med fargekombinasjoner men også hva som kan passe deg. Gult og rosa kan fort være kræsj. Dersom du er enda usikker så spør gjerne, så hjelper jeg så godt jeg kan. Du har selvfølgelig lov å ta med deg ulike plagg og bytte underveis. 

Hvordan forbereder jeg meg til bildene?

Ved mennesker: Tenk over klær, ordne håret slik du selv ønsker. Noen fikser negler, sminke og finner kanskje en ekstra fin kjole. Andre ønsker naturlige bilder. Dersom du barberer ben - gjør det i god nok tid slik at man unngår røde nupper. 

Ved dyr: Vask gjerne dyret på forhånd. Børst godt over hesten evnt, og husk man og hale. Er det hund, børst gjennom hunden, vask gjerne. Kan ikke hunden være løs, velg et tynt og nøytralt halsbånd - samme med bånd. 
For hest, se svar under.  

Hvilket utstyr til hestesesjoner?

Ved normale portrett har jeg en egen foto grime jeg bruker. Dersom man ikke ønsker dette, velg gjerne en nøytral grime eller et pent hodelag. Sort eller brunt er best. 

Hva om været skifter eller jeg må kansellere?

Dersom det er været eller jeg som fotograf som må kansellere, booker vi en ny dato. Dersom du selv kansellerer vil det faktureres kr 450,- dersom det gjøres innen 24 timer før booket tid. 

Kan vi bestille print hos deg?

Dessverre tilbyr jeg ikke print per dags dato. Fotoknudsen har blant annet ofte tilbud og er flinke. Du får print versjoner av meg så du selv kan printe de bildene du ønsker.

Får jeg velge bilder selv?

Alle kunder får velge bildene sine selv. Du får 20-60 uredigerte bilder tilsendt i Pixieset hvor du kan favorisere de bildene du ønsker. Når du har valgt bilder, får jeg varsel og redigerer de bildene du ønsker. Du kan selvfølgelig velge x antall bilder - også komme i etterkant og velge noen fler. Selv om det noen måneder senere. 

Kan jeg ta bilder av flere dyr sammen eller gjelder det per dyr? 

Bildesesjonen gjelder per kunde. Det vil si, har du tre hunder eller ti hunder, så vil det gå under samme pris. Vær bare litt obs at det er en ca tid som er avsatt, og dersom du bestiller sesjon med 5 bilder, vil tiden tilsvare denne tiden - i tillegg til at har man flere dyr, så vil det kanskje passe med en litt større bildepakke. Det er billigere og bestille en større pakke på forhånd, enn å bestille ekstra bilder i etterkant.