Arthro-Med 500g

Noe leveringstid

GAG-ene (Gylkosaminoglykane) som brukes i Arthro-Med er hentet fra New Zealands grønnleppede musling Perna canaliculus.
Arthro-Med har alle de grunnleggende stoffene for leddbrusk, sener, leddbånd, leddkapsel og leddvæske.
For å kunne opprettholde de elastiske egenskapene til muskel- og skjelettsystemet, må hesten kontinuerlig produsere glykosaminoglykaner (GAGs). Blant annet har bindevev og leddbrusk den naturlige muligheten til å absorbere GAGs (gjennom væske) som en svamp og å bryte dem ned igjen under stress eller trykk.
Med økt stress (sportshester), voksende føll og den økende alderen på hester øker behovet for GAGs betydelig, og hesten kan bare delvis dekke dem. Resultatet er degenerasjon av muskel- og skjelettsystemet i form av brusk og leddskade, leddbetennelse og senebetennelse.
Takket være den utmerkede sammensetningen garanterer Starhorse Arthro-Med ikke bare målrettet tilførsel av glykosaminoglykaner til muskel- og skjelettsystemet, men gir også viktige vitaminer som er nødvendige for optimal absorpsjon i kroppen.

For å sikre smaken, har Starhorse Arthro-Med blitt foredlet med en lett eple- og pæresmak. Takket være denne smaken og doseringsformen som et pulver (ikke så vanlig som pellets), kan Starhorse Arthro-Med gis veldig enkelt og absorberes derfor optimalt av hester.

Sammensetning:Maltodextrin, grønt lusernemel, havreflak, hydrolysert kollagen, algepulver (Spirulina), D-glukosaminsulfat 2KCl (GAG), ølgjær, blåskjellpulver

Analytiske komponenter og innhold: Råprotein 14,5%, råfiber 4,0%, råoljer og fett 2,8%, råaske 3,5%, treonin 0,40%, natrium 0,10%

Tilsetningsstoffer per kg / ernæringstilsetningsstoffer:220 mg vitamin E (3a700), 5 200 mg vitamin C (som askorbinsyre 3a300), 320 mg kalsium D-pantothenat (3a841), 400 mg niacinamid (3a315)

Fôringsanbefaling:
Hester med akutte problemer: 15g en gang om dagen
Hester med små problemer: 6,5 g en gang om dagen
Hester med økende alder: 6,5 g en gang om dagen
Hester i avl: 6,5g en gang om dagen
Små hester ca. 50% av ovennevnte beløp

kr 599,00