Devils Claw 500g

Djevelklo vokser i Kalahari-ørkenen i Sør-Afrika. Denne typiske planten får navnet sitt fra frukten, men det er rotknollene som inneholder de aktive ingrediensene i Devils Claw. Rotknollene til djevelklo inneholder to typer glukoiridoider: procumboside og harpagoside. Denne unike kombinasjonen gjør det mulig for djevelsklo å fungere som et smertestillende -og som et betennelsesdempende middel og forbedrer bevegelighetsområdet for leddene. Devils claw stimulerer også utskillelsen av urinsyre og oppnår dermed gode resultater ved å lindre gikt, leddgikt og revmatisme.


HorseFlex Devils Claw brukes spesielt til:

  • Hester med leddsykdommer
  • Eldre hester
  • Forebygging for å forhindre leddproblemer
  • Bruk devils claw i kombinasjon med HorseFlex Glucosamine-MSM for optimal støtte for leddene

Sammensetning: 100% Harpagophytum procumbens *

Dosering: 7 gram per dag til hest eller ponni opptil 350 kg / 14 gram per dag med hest over 350 kg.

Emballasje/Produktet: Det er en mulighet for at dette produktet danner klumper. Dette forhindrer ikke effekten. Disse klumpene kan oppstå fordi Devil's claw er veldig hygroskopisk (vanntiltrakkende) og det ikke er tilsatt syntetiske tilsetningsstoffer. Sikrer at produktet holdes godt lukket og tørt.

*Harpagoside er på FEIs dopingliste, så det er ikke egnet å ikke gi hester som er involvert i konkurranser, og det anbefales ikke for hopper som er drektige eller går med føll.

kr 499,00
Please select variants first