Easy Life 450g

Bestillingsvare - leveringstid må beregnes

Som alle eiere av hester som har PSSM, Cushing, laminitt eller EMS, er det praktisk talt umulig å forsyne hesten sin med alle viktige næringsstoffer i standard fôring. Veldig mange konvensjonelt fôr kan man ikke gi, da de inneholder stivelse og sukker. Uunngåelig, er det nærmest alltid en betydelig mangel i den grunnleggende fôringen hos hesten.

Årsakene til metabolske sykdommer inkluderer arvelig disposisjon, stress og mangler av forskjellige næringsstoffer. Som en av årsakene til sykdommene vises underforsyningen av vitamin E og selen. Starhorse sitt utviklingsteam har tatt på seg denne oppgaven og har utviklet Starhorse Easy Life, et produkt som med sine tilsvarende høye doser næringsstoffer oppfyller fôringskravene til hester med metabolske sykdommer. Easy Life er et stivelses og sukkerfritt tilleggsfôr, som kan gis til alle hester.

Fordelene med Easy Life:

  • Gir hesten vitamin E og tilstrekkelige mengder selen, og forsyner musklene med verdifullt lysin, metionin og selen
  • Med melonjuicekonsentrat og druefrømel støtter det antioksidantforsvarsnivåene og gjør det lettere å bekjempe frie radikaler forsyner nervecellene (hvile) og muskelfibrene (muskelsammentrekning / vilje til å utføre)
  • Med verdifullt magnesium
  • Gir en tilstrekkelig mengde vitamin E av høy kvalitet, som blant annet optimalt støtter blodets oksygenverdi (vilje til å utføre, regenerering)
  • Med linfrøet som støtter pelskvaliteten og fordøyelsen positivt

Innhold:
Druefrømel, Linfrø, Gulrotmel, Mangesiumacetat, Mangesiumkarnonat, Inulin, Kalsiumnatriumfosfat, Melonsaftkonsentrat

Rå aske 25,4%
Råprotein 15,83%
Rå fiber 15,34%
Rå fett 9,77%
Magnesium 1,47%
Fosfor 0,24%
Natrium 0,04%
Vitamin E (50%) 85 000mg
Lysin 68 900mg
Magnesium 14 700mg
DL-metionin 500mg
Selen 7,48mg
Sink 3,3mg
Jern 6mg
Mangan 2,3mg
Kobber 0,6mg 

kr 499,00