Glucosamine-MSM 1kg

Noe leveringstid

Slitasje i hestens ledd kan gjøre hesten din stiv og mindre bevegelig. Bruk av HorseFlex Glucosamine-MSM vil gi støtte for stive ledd og fremme mobilitet. Vedlikeholde hestens ledd i optimal tilstand og beskytt dem mot slitasje. Dette pulveret kan lett tilsettes hestens fôr eller vann, det løses raskt opp i vann. Den inneholder ikke kunstige aromaer, farger og / eller smaker.
HorseFlex Glucosamine-MSM brukes spesielt til:

  • Hester som lider av leddproblemer som leddgikt, stivhet og halthet.
  • For å støtte ledd under intensiv sport.
  • Eldre hester.
  • Forebygging av leddplager.

GLUCOSAMINE: Glukosaminsulfat 2KCL er den lettest absorberte formen av glukosamin, mange andre leverandører av glukosamin selger den billigere HCL-varianten. Glukosamin sørger for økt produksjon av synovia. Synovia finnes i seneskeder, bursa og ledd. Den produseres i forskjellige deler av kroppen, men har samme generelle funksjon, som er å fungere som et slags "smøremiddel" som gjør at sener og ledd kan bevege seg smidig. I tillegg til å fremme bevegelse, har leddvæsken en annen viktig funksjon, den nærer brusk ved beinets ekstremiteter i leddene.

MSM: MSM er en naturlig kilde til svovel. MSM sørger for at avfall raskt transporteres vekk fra kroppens celler og næringsstoffer lettere blir absorbert. MSM reduserer betennelse og er bra for hud, hår og ben. Det forbedrer immunforsvaret til hesten din og hjelper til med å øke helbredelsesprosessen etter skader eller operasjoner.

Sammensetning: 55% glukosaminsulfat 2KCL - 45% MSM.

Dosering: 9 gram per dag med hest eller ponni opptil 350 kg / 18 gram per dag med hest mer enn 350 kg. Tilsett det daglige fôret

kr 899,00
Please select variants first