Immunium3 3,5kg

Frie radikaler, som hestens immunforsvar ikke lenger kan bryte ned raskt, er begynnelsen på mange helseproblemer. Frie radikaler er oksygenforbindelser som i økende grad er forårsaket av miljøpåvirkninger, økt stress (trening, konkurrering), stress (konkurrering, skifting av stall, transport osv.), sykdommer, disse har til slutt har en negativ effekt på helsenes helse på grunn av deres celle-ødeleggende virkemåte. For stabil helse er det derfor veldig viktig at hester har et fullt fungerende immunsystem.
De viktige stoffene dolomitt, druefrømel og brun hirse som er kombinert i Immunium³ ble samlet for støtte hos hester med et svekket immunforsvar. De tre viktige stoffene støtter hester i å bygge opp og opprettholde immunsystemts forsvar, noe som kan lette den naturlige nedbrytningen av frie radikaler.
Bruk av Immunium³ anbefales etter sykdom, samt som et forebyggende tiltak for å styrke det naturlige immunforsvaret til hesten. Siden hester er spesielt utsatt for sykdommer under skifte av pels, er tilsetningen i Immunium³ ideell i bruk i pelsskifte. Dolomitten som finnes i miksen har høye mengder naturlig kalsium og magnesium og er derfor ideell for reproduksjon (avl, oppdrett). For å beskytte hesten mot en rekke infeksjoner eller sykdommer, anbefales det å gi Starhorse Immunium³ minst to ganger i året som en såkalt "immunkur".

SAMMENSETNING:

Brun hirse, druefrømel, dolomitt

ANALYTISKE KOMPONENTER OG INNHOLD:

Råprotein 9,4%
Råfiber 13,4%
Råoljer og fett 3,7%
Råaske 11,1%
Natrium 0,15%

BRUK

Forebyggende: 15 en gang daglig
Ved immunsvikt: 100g en gang daglig
Små hester ca. 50% av ovennevnte beløp 

kr 799,00