Jointpower 550g

Bestillingsvare

HorseFlex Joint Power er en kraftig blanding av glukosamin, kondroitin og MSM. Spesielt for hester som trenger bruke ekstra støtte til leddene. Gir sterk støtte til sener og ledd og gir bedre utvinning etter intensiv sport.

Glukosamin: (glukosaminsulfat) er blant annet byggestein i brusk (glykosaminoglykaner, proteoglykaner, hyaluronsyre), og brukes som supplement hovedsakelig for forebygging og behandling av degenerativ leddsykdom (slitasjegikt). Tilskudd med glukosamin hemmer (betennelse indusert) ved å hemme brusknedbrytning, og reduserer smertene sannsynligvis delvis ved å forbedre produksjonen av hyaluronsyre i leddene enzymatisk nedbrytning av den ekstracellulære matrisen. MSM: (metylsulfonylmetan) er fremtidens næringsstoff. Flere og flere studier viser hvilken positiv innvirkning MSM har på leddene. Svovel er et veldig essensielt mineral. MSM er 99,99% ren og brukes også i menneskelige produkter.
Kondroitin: (kondroitinsulfat) er en viktig bestanddel av glykosaminoglykaner (en bestemt type polysakkarider) i kollagenrike vev, inkludert brusk, bein, bindevev, sener, hud og blodkar. Tilskudd med kondroitin bidrar til sunne, fleksible ledd og brukes ofte til å bekjempe klager over leddgikt (slitasjegikt, slitasjegikt) som inkluderer kne, hofte, rygg, nakke, fingre og kjeveledd. Kondroitinsulfat har en positiv effekt på leddene (hemmer brusknedbrytning, stimulerer bruskproduksjon, forbedret trykkmotstand og leddsmøring) og har betennelsesdempende og smertestillende effekter.

Sammensetning: Glukosaminsulfat 2KCL / MSM 99,9% / Kondroitinsulfat

Dosering: 9,2 gram per dag med hest eller ponni opp til 350 kg / 18,4 gram per dag med hest over 350 kg. Tilsett det daglige fôret.

Den daglige dosen av HorseFlex Joint Power består av: 10 gram glukosamin, 5 gram MSM, 3,4 gram kondroitin.

kr 719,00
Please select variants first