MSM-GAG Liquid 1000ml

Bestillingsvare

Både MSM (metyl-sulfonyl-metan) som finnes i MSM-GAG Liquid og GAGs (glukosamin) er absolutt de mest brukte vitale stoffene hos hester med tegn på slitasje i muskel- og skjelettsystemet, samt med leddgikt.

MSM (metylsulfonylmetan):

MSM er et organisk bundet svovel som positivt støtter ledd og sener, samt hele leddmetabolismen. MSM er betydelig involvert i dannelsen av synovialvæske og har en primær innflytelse på kollagenproduksjon, noe som igjen er nødvendig for styrke og oppbygging av bindevev. MSM sikrer også forbedret næringsopptak (mineraler, vitaminer, sporstoffer) i cellene og fremmer økt fjerning av "slagg" fra cellene.
GAG (glukosamin):
Glukosaminer er biotilgjengelige aminosukkere og sikrer kroppens egen struktur av proteoglykaner og glukosaminglykaner. Disse to råvarene er essensielle for dannelse av sunn brusk, leddkapsler, sener og leddbånd. GAGs sørger for tilstrekkelig smøring av leddene, hold dem elastiske og forhindrer slitasje og betennelse i leddområdet.

Sammensetning:Glukosaminhydroklorid 25%, metylsulfonylmetan 5%, magnesiumklorid

Analytiske komponenter og innhold:Råprotein 8,8%, råfett og oljer 0,00%, råfiber 0,00%, råaske 3,40%, natrium 1,16%, fuktighet 71,90%

Fôringsanbefaling:30 ml en gang om dagen. Små hester ca. 50% av ovennevnte beløp

kr 599,00