Nype (hel frukt) 1kg

PÅ LAGER 

I mange årtusener har nyper tjent ville hester som et naturlig tilskudd. Ingenting har endret seg hos dagens hester. Hvis det er en nypebusk i nærheten, vil de øyeblikkelig begynne å spise på den sure, søtsmakende frukten.
Nyper fra Starhorse har en konsentrert kraft av et naturlig innehold bioaktive vitale stoffer, som har en veldig gunstig effekt på hestens helse. Den er en ideell leverandør for naturlige vitaminer, mineraler og sporstoffer. Nyper inneholder også flavonoider og tanniner, samt den ekstremt verdifulle pektin og karotenoid.
Starhorse sin Nyper er et 100% rent naturlig produkt, og takket være deres høye biotilgjengelighet og deres mange helsefremmende egenskaper, er det et ideelt tilskudd til normal fôring.

De positive egenskapene:

Immunsystem:
Karotenoidene,som det finnes rikelig av i nyper, er et utmerkede antioksidanter som beskytter hesten i kampen mot frie radikaler og samtidig reduserer mottakeligheten for sykdommer. Videre er det ekstremt høye innholdet av naturlig innehold vitamin C en perfekt booster for hele immunsystemet.


Ledd:

Ifølge nye funn er det veldig nyttig å fôre nyper hos hester med leddproblemer. De komplekse forbindelsene med fettsyrer og naturlig innhold reduserer følsomheten for smerter ved leddgikt og støtter samtidig leddets bevegelighet. Galaktolipidene i skallet motvirker naturlig betennelse.
Høver:
Ved regelmessig fôring av nyper øker blodstrømmen til kapillærene og hoveksten økes. Jo bedre blodsirkulasjon, jo bedre innflytelse på hovvekst og kvalitet .Nyper har spesielt god effekt på hester med laminitt.
Pels og hud:
Nyper er rike på omega 3 og omega 6 fettsyrer, som sikrer hudens elastisitet, motvirker flass og sikrer et skinnende pels.
Tarm / orminfeksjon:
Nyper har en hårete kjerner, som hindrer tarmparasitter i deres utvikling og/eller tar de med seg ut igjen. Videre støtter pektinet i skallet en positivt regenereringen av tarmslimhinnen.

Sammensetning:100% hele, tørkede nyper

Analytiske komponenter og innhold:Råfiber 16,9%, råprotein 6,7%

Fôringsanbefaling:1x daglig 20 g (tilsvarer mengden ca. 20 stykker tørket frukt) Små hester ca. 50% av ovennevnte beløp

kr 399,00