Perfect Muscle 3kg

Bestillingsvare

Aminosyrer er de faktiske byggesteinene og det er derfor ikke mulig å bygge muskler uten dem.
Hesten kan lett produsere noen av de essensielle aminosyrene i seg selv, noe som normalt betyr at mangler på disse ikke oppstår.
Situasjonen er ganske annerledes med de såkalte essensielle aminosyrene. Essensielle aminosyrer kan bare tilføres hesten gjennom inntak. Siden gruppen av essensielle aminosyrer er betydelig involvert i å bygge nye muskelceller, må disse ekstremt viktige aminosyrene alltid være tilstrekkelig tilgjengelige når man bygger muskler, styrke, for å ha viljen til å jobbe og ved restutisjon. Tyngre bruk (f.eks. konkurrering) kan lett føre til en underforsyning som hindrer ønsket muskelvekst eller gjør det praktisk umulig å bygge og/eller opprettholde muskler.
Perfect Muscle består hovedsakelig av mikrokvalitetspulver av høy kvalitet, som inneholder et spesielt kompleks av naturlige essensielle aminosyrer.

For å oppnå ønsket mål om målrettet muskelbygging på best mulig måte, ble Perfect Muscle i tillegg optimalisert med de essensielle aminosyrene lysin, metionin, treonin og tryptofan. Samspillet mellom de svært effektive og aktive ingrediensene i Perfect Muscle støtter bærekraftig bygging av muskelceller og forhindrer underforsyning ved høye ytelseskrav. Perfect Muscle er velegnet som et muskelbyggende preparat for sportshester, hester på trening, svakt muskuløse hester og i avl.

Innhold:

Spirulina, hvetekli, linfrøkake, melasse, maisolje

Sammensetning pr kg:

Vitamin E 30.000mg 

kr 1 299,00