Tea Tree Avocado 250ml

Noe leveringstid

HorseFlex Tea Tree Avocado oljespray for hester. En essensiell olje for pleie av hud.

Hva er effekten av tea tree avokadoolje?
Denne essensielle oljen har en naturlig antibakteriell effekt, bidrar til en næret og hydrert hud og støtter den naturlige regenerative kapasiteten til huden. Oljen er naturlig rik på mange vitaminer og mineraler, inkludert magnesium, kalium, vitamin A og E. I tillegg kan denne Tea Tree Avocado-oljen til hester, på grunn av den typiske friske eukalyptuslignende duften, også brukes som spray mot insekter, flått., hold lus og midd i sjakk.

Hvordan bruker du oljen på hester?
Det er viktig å vite at denne oljen ikke er egnet for svelging, men bare for ekstern bruk hos hester. Tea Tree olje har en veldig sterk effekt, noe som gjør det bedre hvis oljen blandes med en bærerolje, for eksempel avokadoolje. Vi har allerede gjort dette for deg og lagt det i en praktisk sprayflaske. Dette gjør oljen veldig enkel å bruke direkte på huden. Forsikre deg om at hestens hud er tørr og ren før du bruker oljen, og test alltid på et lite område av huden først.

Hva er det i denne oljen? Denne essensielle oljen har 100% naturlig kvalitet og består av ren tea tree olje og organisk avokadoolje, ingenting mer og absolutt ingenting mindre. Selvfølgelig inneholder oljen heller ikke alkohol, parfyme eller konserveringsmidler.

kr 599,00
Please select variants first